Tietosuojaseloste

Voimassa 19.4.2020 alkaen toistaiseksi.

Yleistä

Tämä on BloomWellbeing.TV:n henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa siitä, miten BloomWellbeing.TV käsittelee henkilötietoja. Pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojaselosteen huolellisesti ennen verkkosivuston käyttöä, uutiskirjeen tilaamista, yhteydenottolomakkeen täyttämistä, käyttäjäksi rekisteröitymistä tai verkkokurssien ostamista.

Voidaksemme palvella asiakkaitamme parhaamme mukaan, keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Tämä tietosuojaseloste kertoo, mitä henkilötietoja keräämme, miten käsittelemme niitä, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on näihin tietoihin.

BloomWellbeing.TV pidättää itselleen oikeuden päivittää tätä tietosuojaselostettta tarvittaessa. Koska BloomWellbeing.TV kehittää palveluaan ja verkkosivustoaan jatkuvasti, pyydämme sinua tarkistamaan tietosuojaselosteen aika ajoin.

Käyttämällä tätä verkkosivustoa, tilaamalla uutiskirjeen, täyttämällä yhteydenottolomakkeen, tulemalla sisällöntuottajaksi, rekisteröitymällä käyttäjäksi, ostamalla verkkokursseja tai muulla tavoin käyttämällä palvelujamme hyväksyt, että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

BloomWellbeing.TV

BloomWellbeing.TV on Kalke Enterprises Oy:n hyvinvointikurssien myyntiin tarkoitettu alusta, jota ylläpitää Taimi Ventures Oy ja joka toimii osoitteessa https:/bloomwellbeing.tv

Mihin tarkoituksiin henkilötietoja kerätään?

Pääasiallisia käyttötarkoituksia henkilötietojen keräämiseen, säilyttämiseen ja käsittelemiseen ovat:

  • Asiakassuhteen hoitaminen
  • Asiakastietojen ja käyttäjätunnusten ylläpitäminen
  • Käyttäjien tunnistaminen
  • Palvelun tuottaminen
  • Laskutus
  • Liiketoiminnan, verkkosivuston ja palveluiden kehittäminen, suunnitteleminen ja analysoiminen
  • Markkinointi
  • Yhteydenottopyyntöihin tai kysymyksiin vastaaminen
  • Sopimusvelvoitteiden toteuttaminen
  • Oikeudellisten velvoitteiden ja vaateiden täyttäminen
  • Palveluiden kohdentaminen

Mitä henkilötietoja kerätään ja mistä lähteistä?

BloomWellbeing.TV kerää käyttäjästä tietoja, kun käyttäjä käyttää verkkosivustoa, tilaa uutiskirjeen, täyttää yhteydenottolomakkeen, rekisteröityy käyttäjäksi, ostaa verkkokursseja, päivittää käyttäjäprofiiliaan tai muilla tavoin käyttää palveluitamme. Tämän lisäksi rekisteriin saatetaan tallentaa tietoja, joita asiakas luovuttaa sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median kautta, tai muissa tilanteissa.

Keräämme asiakkailta seuraavat tiedot:

  • Henkilön nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Rekisteröitymispäivämäärä
  • Postiosoite
  • Käyttäjätunnus
  • Salasana (tietoturvallisesti hashattuna)

Asiakkaiden maksuihin liittyvät tiedot välitetään suojattuna suoraan maksupalvelun kautta Stripelle eli emme säilytä luottokorttisi tietoja. Maksuihin liittyen säilytetään ainoastaan seuraavat tiedot:

  • Stripe-maksupalvelun asiakastunniste ja maksutapahtuman tunniste
  • Luottokortin neljä viimeistä numeroa ja voimassaolo päivä (vanhentuvasta luottokortista lähetettäviä varoitusviestejä varten)
 

Kun käyttäjä vierailee BloomWellbeing.TV:n verkkosivustolla, käyttäjän tietokone lähettää automaattisesti tiettyjä teknisiä ja muita tietoja (esim. IP-osoite, selaintyyppi, mitä kautta sivustolle tultiin). BloomWellbeing.TV käyttää myös evästeitä sen seuraamiseksi, miten käyttäjä käyttää sivustoa sekä käyttäjän ohjaamiseksi kirjautumista vaativiin osioihin verkkosivustolla.

Luovuttamalla henkilötietoja BloomWellbeing.TV:lle käyttäjä hyväksyy henkilötietojensa keräämisen, käytön ja luovuttamisen tämän tietosuojaselosteen mukaisesti tässä tietosuojaselosteessa ilmoitettuihin tarkoituksiin.

Millä perusteella henkilötietoja käsitellään?

Huolehdimme siitä, että meillä on aina lain edellyttämä peruste henkilötietojesi käsittelemiselle. Saatamme käsitellä henkilötietojasi usealla eri perusteella. Käsittelemme tietojasi sopimuksen täytäntöönpanemiseksi ja oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi. Käsittelemme myös henkilötietojasi oikeutetun etumme nojalla, joka on palveluidemme tarjoaminen ja liiketoimintamme harjoittaminen ja kehittäminen. Joitakin henkilötietoja saatamme käsitellä myös suostumuksesi nojalla.

Ketkä käsittelevät tietojani ja luovutetaanko niitä kolmansille osapuolille?

Henkilötietoja käsittelee pääsääntöisesti BloomWellbeing.TV:n omistava Kalke Enterprises Oy ja sen teknisestä toteutuksesta ja markkinoinnista vastaava Taimi Ventures Oy. BloomWellbeing.TV käyttää myös ulkopuolisia palveluntarjoajia palvelujensa tuottamiseen ja ylläpitämiseen ja henkilötietoja voidaan luovuttaa tällaisille alihankkijoille, mikäli ja vain siinä laajuudessa kuin se on tarpeen. Pyrimme tällaisissa tilanteissa varmistamaan, että henkilötietoja siirretään ja käsitellään tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lain mukaisesti. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

Henkilötietoja voidaan myös luovuttaa asianmukaisille viranomaisille, mikäli tämä on tarpeen soveltuvan lain tai määräyksen noudattamiseksi.

BloomWellbeing.TV saattaa sisältää linkkejä muille sivustoille tai sisältää sisältöä muilta sivustoilta. Tällaiset sivustot eivät ole BloomWellbeing.TV:n määräysvallassa eikä BloomWellbeing.TV vastaa niiden sisällöstä. Mikäli käyttäjä vierailee linkitetyllä sivustolla, sivuston käyttö tapahtuu kyseisen sivuston oman tietosuojaselosteen mukaisesti.

Luovutetaanko henkilötietojani EU:n ulkopuolelle?

Osa BloomWellbeing.TV:n alihankkijoista tai palvelimista, joilla tietoja käsitellään, saattavat sijaita EU/ETA-alueen ulkopuolella. Emme muutoin luovuta henkilötietojasi säännönmukaisesti EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

Kauanko henkilötietojani säilytetään?

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat saattavat vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen.

Miten tietojani säilytetään?

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajamme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Kerätyt ja käsiteltävät henkilötiedot käsitellään luottamuksellisina. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Onko tietojen antaminen pakollista?

Jos et anna edellä kuvattuja henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä, emme voi toimittaa palvelua ja täyttämään ttoimintamme tarkoitusta. Jos et halua, että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme ettet toimita meille mitään tietoja.

Käytetäänkö verkkosivulla evästeitä?

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä tarjotaksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivuston kävijöille. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelun tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet antavat meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoa. Saatamme hyödyntää evästeitä palveluidemme ja verkkosivuston kehittämiseksi, verkkosivuston käytön analysoimiseksi sekä markkinoinnin kohdentamiseksi ja optimoimiseksi. Verkkosivuston käyttäjä voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön verkkoselaimensa asetuksissa. Useimmat verkkoselaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden käytön estäminen saattaa rajoittaa verkkosivuston toimivuutta ja estää sinua käyttämästä palvelua.

Mitä oikeuksia sinulla on tietoihisi?

Suostumuksen peruuttaminen

Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen admin@bloomwellbeing.tv.

Pääsy tietoihin

Käyttäjät voivat milloin tahansa tarkastella omia käyttäjätietojaan kirjautumalla palveluun tai ottamalla yhteyttä admin@bloomwellbeing.tv.

Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme.

Oikeus saada virheet korjatuksi

Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme sinua koskevat virheelliset tai vanhentuneet taikka muuten puutteelliset henkilötiedot. Sinulla on myös mahdollisuus päivittää muuttuneet henkilötiedot palvelussa.

Oikeus kieltää suoramarkkinointi

Voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksia varten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen admin@bloomwellbeing.tv.

Oikeus vastustaa käsittelyä

Mikäli käsittelemme henkilötietojasi yleisen edun taikka oikeutetun etumme perusteella, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kun käsittelylle ei ole olemassa sellaista huomattavaa syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi taikka käsittely ei ole tarpeen oikeudellisen vaateen hoitamiseksi. Huomaathan, että tässä tilanteessa emme todennäköisesti pysty palvelemaan enää sinua.

Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus saada tiedot siirretyksi

Mikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi henkilötiedot.

Miten voin toteuttaa oikeuteni?

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen admin@bloomwellbeing.tv. Rekisterinpitäjä voi tarvittaessa pyytää pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkailleen EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Voidaanko tätä tietosuojaselostetta päivittää?

Saatamme tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen, jos toimintaamme tai tietosuojaperiaatteisiimme tulee muutoksia. Päivitykset voivat olla tarpeellisia myös lainsäädännön muuttuessa. Muutokset tulevat voimaan, kun olemme julkaisseet päivitetyn tietosuojaselosteen. Pyydämmekin sinua tästä syystä tutustumaan tämän tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisin väliajoin.

 

Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Taina Pere
Taimi Ventures Oy
Lönnrotinkatu 28 B 4
00180 Helsinki
admin@bloomwellbeing.tv